Over ons

De Hooge Waerder is een allround dienstverlener. Momenteel werken wij vanuit vijf vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Wij richten ons voornamelijk op het MKB maar hebben ook nationale en internationale bedrijven in onze klantenkring.

Als De Hooge Waerder willen we dat ondernemers ons als eerste bellen voor al hun vraagstukken. Omdat we energie krijgen van het vertrouwen van onze klanten. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen.

Verantwoordelijkheid pakken
Wij nemen altijd en graag onze verantwoordelijkheid en geven elkaar daarvoor de ruimte. Zowel voor onze klanten als voor de collega’s en de organisatie als geheel. We spreken ons uit, stellen de hulpvraag als dat nodig is en pakken door als het moet.

Betrouwbaar
Op iemand van De Hooge Waerder kun je bouwen. Als organisatie én als individuele medewerker zorgen we voor onze klanten, collega’s en overige relaties. Wij leveren, op basis van wederzijds vertrouwen.

Altijd waerde leveren
Wij doen wat onze klant of collega nodig heeft. Met kwalitatief hoogstaande diensten brengen we hen verder. Door antwoord te geven op de vraag achter hun vraag. Of door zelf het initiatief te nemen om ze verder te brengen. Duidelijke diensten waar onze klant of collega wat aan heeft. Niets meer en niets minder.

Toegankelijk en betrokken
Wij zijn een gastvrije organisatie, betrokken bij onze klanten en collega’s. Iedereen kan bij elkaar binnen lopen. Wij zien de meerwaarde van samenwerken en de open manier van communiceren die daarbij hoort.