Waarom onze organisatie

Jij krijgt de kans om je kennis te vergroten door te werken in een ambitieus en getalenteerd team.
Een organisatie waar je als werknemer invloed hebt op de resultaten en positionering van het bedrijf
Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers

Wij bieden

Een mooi kantoor en werkomgeving met goede koffie + Bourgondische lunch in de gezellig binnenstad.
Iets extra’s in gedachten? Vraag het Floryn!
Je krijg 8% vakantiegeld

Over ons

We zijn een van de snelst groeiende Fintechs van Nederland en binnenkort misschien ook van Europa. Met onze innovatieve technologie ontwortelen we de financiële sector en helpen we veel bedrijven – klein en groot – met snelle, eenvoudige en flexibele zakelijke leningen met een geweldige klantervaring en service.

Floryn heeft in de eerste zeven jaar ruim € 650 miljoen aan zakelijke leningen verstrekt. We maken impact: we helpen bedrijven groeien, banen creëren en ambities waarmaken. De volgende mijlpaal? € 1 miljard! Wij zijn geen bank, maar ondernemers, net als onze klanten. We hebben een passie voor het oplossen van zakelijke leningen en zijn trots op ons werk.

Wij zijn op zoek naar het allerbeste talent dat er is, variërend van full-stack engineers en datawetenschappers tot growth hackers en salesmanagers. Kwaliteit staat voorop bij alles wat we doen, en dat blijkt ook. Daarnaast houden wij van gezelligheid, zowel op het werk als daarbuiten, met borrels en veel teamactiviteiten. Ons team van ruim 60 personen bestaat uit jonge maar ervaren en goed opgeleide mensen met veel energie!


Bij Floryn is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren doe je met je cv en eventueel een motivatiebrief. Eén van onze recruitment consultants zal jouw sollicitatie behandelen. Geen zorgen; je hoort zo snel mogelijk van ons!
Intake
Zien we een match? Dan bellen we je om wat vragen te stellen. Hierna plannen we een gesprek in. In dit gesprek leren we je graag beter kennen om te ontdekken waar jij naar op zoek bent.
Enthousiast?
Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je graag voor aan de werkgever.
Eerste interview
Ziet de werkgever ook een match? Dan mag je op kennismakingsgesprek. Dit is dé kans om een goede indruk te krijgen van de organisatie, functie en jouw werkplek.
Tweede interview
Voor beiden goed bevallen? Dan wacht een tweede en eventueel derde gesprek. Natuurlijk begeleiden we je in deze fase goed. We ondersteunen je met de voorbereiding en evaluatie van de gesprekken.
Aanbod
Werkgever enthousiast? Jij overtuigd? Top! Dan zal de werkgever je een aanbod doen. Heb je daar vragen over? Dan helpt onze recruitment consultant je graag!
Contactmomenten
Natuurlijk houden we ook contact nadat jij bent aangenomen. We zijn namelijk heel benieuwd hoe je de functie ervaart. We denken graag met je mee, zodat we zeker weten dat jij écht op je plek zit.