Waarom onze organisatie

Betrokken bij ontwikkeling nieuwe systemen
Onderdeel van een hecht team en samen groeidoelstellingen behalen
Werken in een gaaf kantoor

Wij bieden

Goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
Premievrij pensioen
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Over ons

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Zij zijn een branchevereniging met ruim 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen samen ongeveer 175.000 MKB’ers. NOAB staat voor het ontzorgen en begeleiden van haar leden. NOAB probeert de concurrentiepositie van haar leden te versterken door hoge kwaliteit van hun dienstverlening en het genereren van efficiency door krachtenbundeling.   Door de informele sfeer in het mooie moderne pand voel jij je al snel thuis tussen je nieuwe collega’s. De directie organiseert regelmatig een gezellige borrel of een etentje. Maar ook de collega’s zelf vinden het leuk om na het werk soms iets samen te doen, vanzelfsprekend is alles vrijblijvend. 


Onze waarden

Innovatief
NOAB is een innovatieve organisatie die kantoren naar een toekomstproof businessmodel helpt, waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat.
Informeel
Wanneer je het moderne pand van NOAB binnenstapt, merk je gelijk de informele sfeer. Je zult je snel thuis voelen. Het team organiseert regelmatig personeelsuitjes, gezellige borrels of een etentje.
Klantgericht
Leden ontzorgen en begeleiden; dát is wat NOAB doet.
Kwaliteit
Het profileren van het kwaliteitskeurmerk en het behartigen van de belangen van aangesloten kantoren zijn twee belangrijke pijlers van NOAB.
Geen standaard takenpakket; elke dag is weer anders. Er is ruimte om te groeien en 'je eigen baan te maken'.
Thijs Knoester
Thijs Knoester Senior Adviseur Diensten & Innovatie

Bij NOAB zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Logo NOAB

Business Developer

NOAB
's-Hertogenbosch
Logo NOAB

Accountmanager

NOAB
's-Hertogenbosch

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren doe je met je cv en eventueel een motivatiebrief. Eén van onze recruitment consultants zal jouw sollicitatie behandelen. Geen zorgen; je hoort zo snel mogelijk van ons!
Eerste reactie
Zien we een match? Dan bellen we je om wat vragen te stellen. Hierna plannen we een telefonische intake of video call in. In dit gesprek leren we je graag beter kennen.
Eerste interview
Ziet de werkgever ook een match? Dan mag je op kennismakingsgesprek. Dit is dé kans om een goede indruk te krijgen van de organisatie, functie en jouw werkplek.
Tweede interview
Voor beiden goed bevallen? Dan wacht een tweede en eventueel derde gesprek.
Aanbod
Werkgever enthousiast? Jij overtuigd? Top! Dan zal de werkgever je een aanbod doen.