Waarom onze organisatie

Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei.
We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.
Een goede werk – privé balans

Wij bieden

Opleidingsbudget
Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Ellen Kuiper

Over ons

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Met gezondheid én zorg. Maar gezond zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig hebben we in Nederland goede, toegankelijke en betaalbare zorg. Dat willen we graag zo houden. Daarom zetten we ons in voor een gezonder Nederland en vernieuwing van de zorg. We doen dit natuurlijk niet alleen, we doen dit samen. Met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorgers, onze leden én ruim 2.000 collega’s. Elke dag weer, voor iedereen! Doe je mee?

VGZ Way of Working

Bevlogen en betrokken medewerkers die met plezier werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer! Dat is wat we willen bereiken met onze VGZ Way of Working (WoW). Dé manier van werken die ervoor zorgt dat medewerkers structuur en duidelijkheid hebben.Tegelijkertijd is de WoW continu in ontwikkeling, omdat onze organisatie meebeweegt met de behoefte van onze leden.

Deze manier van werken is gebaseerd op de organisatiefilosofieën Lean, Agile en Zelforganisatie.

Gezondste werkgever

In Arnhem staat sinds 2020 het gezondste kantoorgebouw van Nederland. Ingericht op basis van activiteitgerelateerd werken. We hebben geen werkplekken, maar plekken die werken. Wij helpen onze medewerkers op een gezondere manier hun werk te doen en de balans tussen privé en werk te bewaken.

Bij Coöperatie VGZ krijg je de mogelijkheid om gedeeltelijk op kantoor en deels vanuit huis te werken. Op deze manier zijn onze ruim 2.000 medewerkers in staat om het beste uit zichzelf en uit het team te halen en zo een impactvolle bijdrage te leveren aan onze missie.


Onze waarden

Gezondheid / Vitaliteit
Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg
Vertrouwen
Als zorgverzekeraar doen we er alles aan om het vertrouwen dat leden, medewerkers en samenwerkingspartners in ons hebben, waar te maken.
Diversiteit
Samen, ongeacht wie je bent, hoe je denkt en waar je vandaan komt, kunnen we nog meer bereiken!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Onze recruiters selecteren uit alle reacties de juiste match waarna er een eerste kennismaking met de geselecteerde kandidaten plaatsvindt.
Eerste interview
Voor elke functie vinden er twee sollicitatiegesprekken plaats. Dit zijn de momenten waarop jij ons beter leert kennen en wij jou.
Assessment
Voor sommige functies maken we gebruik van een assessment. Hierbij kijken wij vooral naar de competenties die een grote rol binnen Coöperatie VGZ spelen.
Aanbod
Het moment van de waarheid. Wanneer zowel jij als wij enthousiast zijn, ontvang je van onze recruiter het aanbod waarna jouw carrière bij Coöperatie VGZ kan gaan beginnen.